Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Camping i Sopot

Om du är intresserad av att åka på en campingtur i Sopot kan dessa två campingplatser vara bra att välja mellan. De är båda lokaliserade i närheten av Sopots centrum, med tillgång till både sol och bad.

Camping Metropolis

Camping Metropolis är en campingplats i Sopot, Pomeranian, som har en perfekt campingplats som ligger alldeles vid havet. Under sommaren erbjuder de både platser med eller utan skugga, och Metropolis ligger nära en sandstrand, vilket är perfekt för dig som vill sola och bada under din campingtur. Du har också tillgång till internet, och campingen kan erbjuda en eller flera datorer till sina besökare med internetanslutning och wifi. Det är även möjligt att hyra bungalows för dig som inte är intresserad av att sova i ett tält eller husvagn. Campingplatsen är endast en 10 minuters promenad från den stora gågatan Monciak, med sina berömda pubar och restauranger. Om du har en hund eller andra husdjur och bestämmer dig för att besöka Camping Metropolis, då är det viktigt att följa deras regler om att hålla djur bundna under både hög- och lågsäsonger.

Przy Plazy (Nr 67)

Camping Przy Plazy (Nr 67) är en annan campingplats i Sopot, Pomeranian, och precis som Camping Metropolis ligger campingplatsen vid havet och har en sandstrand. Detta är ett annat bra område för dig som inte bara tycker om att bada, men också vindsurfing, genom med Windsurfing Centre och Sopot Yacht Club som ligger inom grannskapet.

Om du inte har tillgång till mat har campingen en snackbar, och precis som Camping Metropolis är alla djur tillåtna under hög- och lågsäsonger. Campingplatsen är tätt fylld med träd och den kan rymma upp till 200 tält, husvagnar eller andra campingfordon. Tyvärr erbjuder platsen inga bungalows. Det finns också en busshållplats i närheten där du snabbt kan ta dig till Forest Operan. Dessutom finns det en spårvagnshållplats som gör att du enkelt kan ta dig in till Gdansks centrum.