Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Hotell Rezydent i Sopot

Plac Konstytucji 3 Maja 3, Sopot, Polen
Pris från/Per natt 631kr
  • Gratis WIFI
  • Gratis avbokning
  • Mitt i stan
  • Restaurang
  • Spa

Beskrivning

Hotel Rezydent är ett femstjärnigt hotell i Sopot där du får chansen att bo i en riktigt lyxig miljö, samtidigt som hotellet har en äldre stil. Hotellet är litet och rummen är relativt små, men det är renligt och stilfullt inrett. Hotel Rezydent ligger enbart 500 meter från Sopots pir och är väldigt centralt.​

Här kan du helt enkelt bo i hjärtat av Sopot. Varje rum har eget badrum, en klädkammare och gratis internet. Rummen har även luftkonditionering och satellit-TV. Det ligger 100 meter från Sopots tågstation, 200 meter från skidområdet och 200 meter från Nationalgalleriet och som tidigare nämndes endast 500 meter från centrum.

Hotellet har även en restaurang som heter Pajami och erbjuder europeiska rätter samt en del lokala specialiteter. Det finns även ett cafe där du kan avnjuta en kopp te eller varför inte en efterrätt? Du som är boende på Hotel Rezydent har även kostnadsfri tillgång till gymmet och bastun som hotellet erbjuder. Massage finns att tillgå mot en lägre kostnad. Hotellet kan erbjuda många typer av rum och du hittar allt från svit till ekonomiska enkelrum. Det finns såväl mindre sviter som större sviter och du får aldrig bo fler än två personer i varje rum.

Hotel Rezydent förser även sina gäster med en parkering som inte går att boka i förväg. Du har möjlighet att få avnjuta din frukost på rummet och kan boka den kvällen innan eller varför inte mitt i natten från receptionen? De har nämligen personal på plats 24 timmar om dygnet. Hotellpersonalen kan erbjuda dig tvättservice, lunchpaket och bagageförvaring. Givetvis kan de även hjälpa dig med alla turistattraktioner och alla frågor som du har om Sopot. Du får även ha husdjur med dig till Hotel Rezydent även om särskilda avgifter kan förekomma. Viktigt att tänka på är att alltid meddela hotellet i tid om barn eller husdjur medföljer på vistelsen.