Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Sheraton Hotell i Sopot

Powstańców Warszawy 10, 81-718 Sopot, Polen
Pris från/Per natt 1184kr
  • Gratis WIFI
  • Gratis avbokning
  • Mitt i stan
  • Restaurang
  • Gym
  • Pool
  • Spa

Beskrivning

Njut av din resa till Sopot i Polen genom att bo ett riktigt bra boende. Hotell Sheraton har ett mycket fördelaktigt läge alldeles vid stranden med 189 rum och även 7 exklusiva lägenheter.​ Det har flera restauranger och barer, så det är inget problem att hitta någonting som passar alla.

Upplevelsen av en fin middagsstund utgörs inte bara av maten, utan här vill man satsa på hela tilldragelsen. Atmosfären utgör en viktig del i att gästerna får med sig ett positivt minne ifrån Hotell Sheraton i Sopot. I restaurang Wave finns ett öppet kök så att gästerna kan se den egna maten tillagas och denna restaurang vill skapa ett lugn och en gemytlighet för gästen att minnas.

Konceptet "Chef's table" innebär att gästerna kan boka bord och få tillfälle att umgås och prata med kockarna under middagen. Hotellet har en imponerande vinkällare med över 200 olika vinsorter. Denna är kombinerad med en butik så att man kan köpa sitt favoritvin. Barer finns flera att välja emellan och en av dem heter 512 Bar. Namnet kommer ifrån Europas längsta träpir, som finns strax utanför Hotell Sheraton. Piren är som namnet antyder 512 meter lång. Temat på barens inredning är marint med mycket trä och fartygsdetaljer. Baren erbjuder ett stort antal olika coctails och drinkar ifrån hela världen.

Spaavdelningen är en härlig plats där gästerna kan njuta och slappna av. Det finns en lång historia runt spaverksamheten i Sopot som härstammar ända ifrån 180-talet då man upptäckte att det naturliga mineralvatten ifrån St Adalberts källa hade hälsosamma effekter. Miljön med havet alldeles utanför dörren är perfekt för en spavistelse. Som spagäst får du tillgång till poolen, vattenterapi, olika behandlingar och flera typer av bastus. Exempel på specialiteter är den egna regngrottan och bastu med saltvatten. Boka en spaupplevelse, antingen enskilt eller i grupp. Gör din resa till ett fantastiskt minne genom att bo på Hotell Sheraton.