Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Sofitel Grand i Sopot

Powstańców Warszawy 12/14, 81-718 Sopot, Polen
Pris från/Per natt 807kr
  • Gratis WIFI
  • Gratis avbokning
  • Mitt i stan
  • Restaurang
  • Gym
  • Pool
  • Spa

Beskrivning

Vill du få en riktigt minnesvärd resa till Sopot i Polen, ska du boka in dig på det underbara hotellet som heter Sofitel Grand. Byggnaden är oerhört pampig och Sofitel Grand är ett lyxhotell med allt som du kan önska dig. Här väntar dig en avslappnande och guldkantad vistelse utifrån allt vad hotellet kan erbjuda.

Det finns 127 olika rum att boka på hotellet. Alla är inspirerade av polsk historia och konst. Ett uns av fransk påverkan finns i inredningen.

Hotellet ligger nära havet och en del av stranden är privat för dess gäster. På hotellet finns ett hälsocenter där du kan utnyttja inomhuspoolen, träna i gymet, slappna av i bastun eller boka massagebehandlingar. Man erbjuder även aromatiska ångbad och det finns en vågbassäng. Sofitel Grand ståtar med Sopots lyxigaste spa. Vill man ut och springa, finns det löprundor som personalen informerar om.

Är du intresserad av nattliv och en trevlig kväll, har hotellet ett eget casino. I kombination med en härlig middag i hotellets restaurang, har du kvällen räddad. Restaurangen är designad i Art Deco-stil. Köket erbjuder en meny med en kombination av fransk och polsk mat. Här finns även en bar som heter just Le Bar, även den i Art Deco-stil. I baren sitter du bekvämt i lyxiga stora fåtöljer och lyssnar till levande musik medan du njuter av en drink. Ytterligare guldkant på tillvaron får du i kaviar- och champagnesalongen, där gäster kan smaka på polsk kaviar tillsammans med champagne.

Ska företaget på en konferensresa, har hotellet 5 konferenslokaler att erbjuda. All teknisk utrustning som behövs finns i de underbart inredda rummen med plats för upp till totalt 240 personer.

Är ni en barnfamilj som funderar på att njuta lite extra på semestern, har hotellet en egen lekplats. Havet är förstås det stora dragplåstret och dit är det nära att gå ifrån hotellet.