Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Blekitny pudel i Sopot

Bohaterów Monte Cassino 44, Sopot, Polen

Beskrivning

Blekitny Pudel är en högklassig restaurang som ligger efter gatan Monte Cassino i Sopot och är därför väldigt lätt att hitta till. När nätterna kommer blir stället även en nattklubb där du har möjlighet att dansa loss och som stänger först klockan 5 på morgonen. Faktum är att Blekitny Pudel enbart har stängt fyra timmar per dygn och det är mellan fem på morgonen till nio på morgonen.

Därför finns det stor potential till att det är öppet när du vill besöka det. Ur svenska ögon är maten inte särskilt dyr, trots sina många stjärnor och du har möjlighet att smaka de mest fantastiska polska rätterna här utan att det blir några konstigheter över det hela. De serverar helt enkelt femstjärnig polsk husmanskost och du kommer att känna dig välkommen när du kliver in genom dörren på Blekitny Pudel. De sägs även ha fantastisk vodka och riktigt goda drinkar. De kan även rekommendera dig ett fint lokalt vin till maten som du kan avnjuta på bästa sätt.

När det börjar närma sig kvällen slår Blekitny pudel om och stämningen och musiken blir mer högljudd. Det kommer fler personer hit och en del blir till och med tvingade att köa för att få komma hit. Den fantastiska restaurangen blir istället en av Sopots mest populära nattklubbar och det görs rum för att det ska finnas såväl dansgolv som scen och du behöver med andra ord aldrig gå härifrån efter middagen om du vill avnjuta riktig polsk underhållning när den är som bäst.