Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Coctail Bar Max

Grunwaldzka 1-3, Sopot, Polen

Beskrivning

Coctail Bar Max ligger på Grunwaldzka i Sopot och tillhör en av de finaste klubbarna inom Sopots nattliv. Det säger en hel del, för konkurrensen är hög och det finns många klubbar att välja mellan med hög standard att leva upp till. På Coctail Bar Max i Sopot finns det möjlighet att pröva mycket vackra drinkar. Här gör personalen sitt bästa för att du ska få en fantastisk upplevelse och det innefattar även att de gör fantastiskt goda coctails med designer utöver det vanliga.

Det är roligt att gå till Coctail Bar Max i Sopot enbart för att ta en drink. Drinkarna görs till stor del av färsk frukt och smakar även därför någonting utöver det vanliga. Eftersom det är en hel del kreativitet och konstnärlighet i drinkarna som serveras på Coctail Bar Max kan man få vänta en liten stund på att få dem. De flesta tycker dock att detta är helt okej på grund av den fantastiska personalen. Det här är inget partyställe i sig, men du kan stanna hela kvällen om du drömmer om det.

Tanken bakom Coctail Bar Max är att det behövdes en plats i Sopot där man kunde dricka sofistikerade och exotiska coctails. Därav finns det endast plats för de bästa bartendrarna i hela Polen på Coctail Bar Max, som med hjälp av obegränsat med exotiska och sällsynta frukter skapar fantastiska drinkar åt dig. För att du ska vara välkommen på Coctail Bar Max krävs det att du är över arton år gammal. Om du älskar coctails och befinner dig i området någon gång är det ett måste för dig att gå hit.