Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Dream Club Sopot

Bohaterów Monte Cassino 53, Sopot, Polen

Beskrivning

Sopot i Polen är en stad i det fantastiska och trendiga trestadsområdet vid Polens kust mot Östersjön. Förutom Sopot ingår städerna Gdansk och Gdynia i Trestaden. Sopot är en gammal kurort med vackra byggnader och omgivningar. Här finns bland annat en härligt lång träpir med ett stort parkområde.

Atmosfären i Sopot är exklusiv. Här finns högklassiga restauranger och hotell och även riktigt bra nattklubbar. Vill man uppleva det bästa av vad Sopots nattliv har att erbjuda så ska man ta sig till fantastiska Dream Club Sopot.

Här finns tre barer på en yta av 1000 kvadratmeter fördelade på två våningar. Musik, stämning och besökare är något verkligen speciellt att uppleva. Dream Club Sopot har otroliga DJ:s som kommer från hela världen.

Här finns en avdelning för VIPs som garanterar en riktigt exklusiv upplevelse. VIP-avdelningen har privat hiss, ett särskilt privat rum och till och med en walk in closet. Klubbens bartendrar garanterar både utmärkt service och läckra, innovativa drinkar.

Inredningen på Dream Club Sopot är något alldeles extra. Nedre våningen har 11 kristallkronor gjorda av äkta österrikiska kristaller. Belysningen är omsorgsfullt designad och gör den vackra trappan av glas till en otrolig inredningsdetalj.

Upp till 850 personer samtidigt kan njuta av atmosfären och nattlivet på Dream Club Sopot. Det är även möjligt att anlita Dream Club Sopot för olika arrangemang. Klubben har 260 sittplatser på två plan och samarbetar med en av Trestadens bästa restauranger, Zatoka Sztuki, som ordnar catering efter kundernas önskemål.

Vill man uppleva det bästa, mest unika och exklusiva nattliv som Trestaden och Polen kan erbjuda finns bara ett ställe, nämligen Dream Club Sopot.