Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Ego Club Sopot

Bohaterów Monte Cassino 53, 81-753 Sopot, Polen

Beskrivning

Ego Club är en nattklubb som ligger på första våningen i Crooked Little House och den är en av de mest populära nattklubbarna i Tri-City. Den har den största DJ-importen från både Polen och resten av världen, och det matchar perfekt med dess uppsättningar av R & B, Funky & Soul, samt med de attraktiva priserna i baren och intressanta kampanjer.

Ego Club ligger i hjärtat av Sopot på det berömda Monte Cassino, och precis som andra byggnader på denna populära gata inkluderar Ego Club en mycket modern inredning och de kan organisera privata tillställningar och erbjuda catering till olika speciella evenemang. Gäster från hela världen kan njuta av en drink från deras stora bar, och de har också en bra service och framförallt fantastiskt val av musik, med deltagande av de bästa artisterna. De kan även koppla av från rytmen av hiphop, soul, R & B och deras enorma urval från den mest populära klubbmusiken i världen.

De har massor av låtar skrivna av mästare inom genren R & B. Nattklubben har även de mest populära hitsen från de största personligheterna inom popmusik, som bland annat Beyonce, Kanye West, Jay Z, Black Eyed Peas och många fler. De vill erbjuda alla deras gäster ett stort utbud av mashups från amerikanska genrer, som omvandlar musik från den gamla, klassiska stilen till en mer modern kombination av olika stilar och genrer som ger rytm inom hela deras omgivning.

Ego Club är öppen på onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar.