Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Pub Charlie Sopot

Jana Jerzego Haffnera 59, 81-715 Sopot, Polen

Beskrivning

Charlie Pub ligger i den polska staden Sopot, närmare bestämt i Haffner Hotel. Du hittar hotellet i en lite lugnare del av Sopot, cirka sju minuter från det berömda Monciak, med stranden fyra minuters promenad bort. Haffner Hotel har också en restaurang, café, pool och gym. Puben klassas som en hotellbar men är så mycket mer. Den härligt mörka skinnklädseln och den murriga gröna tonen på interiören kännetecknar denna fantastiska gentlemansatmosfär.

På den amerikanska menyn hittar du stora hamburgare och smakrika revbensspjäll. Det finns även rejäla mackor. För den som vill ha något lättare finns fräscha sallader och aptitretare. Menyn är framarbetad av Haffner Hotels köksmästare Lukasz Szczepaniak.

Självklart kan du välja mellan många olika ölsorter, vin och intressanta drinkar, eller varför inte prova något helt nytt? Fråga den kunniga personalen. Barnen är också välkomna in på Pub Charlie då det finns barnmeny och alkoholfritt. Med familjär stämning trivs hela familjen här.

Här finns även en sportbar med storbilds-TV som visar livesport som fotboll och hockey bland annat. För den som inte vill sitta stilla och titta på TV finns darttavla och bordsfotbollsspel. Vill du hellre dansa finns ett dansgolv att svänga loss på. Detta är en plats även för den yngre generationen. Med generösa öppettider kan du stanna länge och njuta. Vissa kvällar spelar en DJ musik.

Om ditt företag vill passa på att konferera finns fina lokaler. Hotellet ordnar med mat och fika. Det är perfekt att få komma in och bara slå sig ner vid ett dukat bord på Charlie Pub efter en föreläsningsdag.