Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Sfinks700 club

Aleja Franciszka Mamuszki 1, 81-701 Sopot, Polen

Beskrivning

Polen har blivit ett alltmer populärt resmål under senaste åren. Reser du till Sopot, som ligger i det så kallade Trestadsområdet, finns flera olika trevliga restauranger och klubbar att besöka.

En mycket beryktad klubb är Sfinks700 club. Klubben ligger centralt nära Grand Hotell, nära stranden. Starten var under 1990-talet och klubben har genomgått en totalrenovering med fokus på den moderna tekniken. Eftersom man vill ha den allra bästa ljudbilden har man satsat på ljudteknik och luftkonditionering så att miljön blir skön för gästerna.

Detta ställe är lite speciellt eftersom den musikaliska inriktningen styrs av Leszek Mo?d?er, som är en känd klassisk jazzpianist och kompositör. På klubben är det ofta events och konserter med live musik eller DJ:s, med andra ord tempo och energi. Även konst är en viktig del och lokalen används också för utställningar. I samband med renoveringar byggdes en ny lokal för att visa upp konst. Inredningen är en blandning av rött tegel och glittrande discoklot i taket. Klubben har en bra bar och det finns platser att sitta på både utomhus och inomhus. Lördagskvällar rekommenderas som de bästa kvällarna att besöka klubben.

Dansa till DJ-musik eller livemusik. Upplev känslan av musiken som vibrerar upp genom golvet in i din kropp. På Sfinks700 club ligger fokus på elektromusik och alternativ musik. Titta på hemsidan för att se vilka events som är planerade just under din resa. Vill du ha ett musikaliskt äventyr ska du passa på att besöka detta ställe med atmosfär. Det kan bli höjdpunkten på din Polenresa.