Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Unique Club & Lounge Sopot

Plac Zdrojowy 1, Sopot, Polen

Beskrivning

Unique Club & Lounge är en plats som har skapats för komfort för alla sina gäster. Loungen erbjuder en noga utvald meny med massor av olika rätter, bra musik och en heltäckande service. På helgerna underhåller de sina besökare med musikupplevelser från dess musiker och artister. Detta är en plats där gästens tillfredsställelse är en prioriterad uppgift, och den ligger alldeles intill Sheraton hotell, vid den mest prestigefyllda gatan i Sopot, nämligen Monte Cassino.

Unique Club & Lounge har en atmosfär med många originaldetaljer inredda i en konvention av globala och särskilt moderna trender. De har en innovativ belysning, som ger dig en möjlighet att ändra stämningen i miljön och ge klubben en ny karaktär under alla situationer. Det är en bekväm lounge som är öppen för alla, och under varje helg sker ett evenemang med deltagande av klubbmusikens största stjärnor.

På det övre planet finns en lounge som inkluderar en restaurang, med en läcker meny som specialiseras på mat från Medelhavet. Detta passar Sopot, som är en av Polens mest kända kuststäder, och menyn inkluderar fisk och skaldjur och en variation av olika vin- och spritdrycker. Om du är en nattmänniska avslöjar Unique Club & Lounge sin andra sida när natten faller och ett multimediaskådespeleri av ljus och musik fångar besökarnas uppmärksamhet in i det okända. Hundratals program och kompositioner möjliggör en oändlig manipulation av klubbens klimat och färger. Klubben erbjuder allt inom dansmusik från många genrer, och de kan även arrangera temafester.

Trots att Unique Club & Lounge kan ha en kontroversiell och vågad design så är ett besök till denna nattklubb en mycket unik upplevelse. Förutom sin starka karaktär så består Unique av många människor som värdesätter en underhållande och vänlig atmosfär till sina gäster, och en drinkmeny som är full av roliga och intressanta alkoholhaltiga drycker.