Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Wtedy Sopot

Tadeusza Kościuszki 16, Sopot, Polen

Beskrivning

Pubar, nattklubbar & barer i Sopot

Den polska kuststaden Sopot blir en allt större turistort och är en av de tre städer som tillsammans bildar storstadsområdet Trójmiasto. Sopot är känt som kurort och badort. Dit åker många för att koppla av, ta del av kulturen eller för att bara ha roligt. Där finns stora köpcenter, spahotell, långa sandstränder, små pittoreska gator, musikfestivaler och ett rikt uteliv.

I Sopot finns också ett rikt nattliv med nattklubbar, barer och pubar. Klubbkulturen har expanderat och specialiserats mycket under den senaste tiden. Detta lockar många unga och festglada människor. En av de klubbar och barer som har fått bra omdöme är Wtedy.

Wtedy

På Tadeusza Ko?ciuszki 16 i Sopot ligger nattklubben Wtedy. Klubben är känd som en "hipsterklubb" och lockar ofta unga människor som gillar en naturlig och jordnära stil samt retroinspirerad musik. Dans, musik och glädje är det grundläggande på Wtedy. Där finns förutsättningar för att skapa och uppleva en stämning som är både mysig, glad och fartfylld samtidigt. Till denna klubb åker människor för att dansa och umgås. På fredagar och lördagar har de öppet ända till klockan 05.00.

Wtedy är relativt nyligen omgjord och ligger på en ganska ovanlig plats i centrala Sopot. Denna nattklubb skapades av konstnärliga bohemer i Sopot. Det är någonting som självklart har satt sin prägel på denna klubb. Med dess avskalade och naturliga inredning skapas en unik atmosfär. Musiken brukar ofta spelas av duktiga DJ:s med vinylskivor, vilket är ganska ovanligt och karaktäristiskt för just Wtendy. På grund av både musiken och det begränsade antalet sittplatser är dansen det centrala.