Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Restaurang Inazia

Powstańców Warszawy 10, 81-718 Sopot, Polen

Beskrivning

Känt om Sopot

Den polska staden Sopot ligger i vojvodskapet Pommern. Orten är en av de tre städer som tillsammans utgör stadsområdet Trójmiasto. Denna stad ligger vid kusten och har därför blivit känd som en populär kurort och badort. Staden är även känd för sitt rika uteliv och sin unika naturmiljö. Det blir vanligare och vanligare att turister väljer att åka till denna stad.

Restaurang i Sopot

I Sopot finns också många omtyckta restauranger av olika slag, både klassisk polsk husmanskost och mat från andra delar av världen. En bra restaurangupplevelse handlar inte bara om att maten ska smaka bra. Ett lyckat besök på en restaurang bygger även på dess karaktär, atmosfär och dess personals bemötande.

Restaurang Inazia

På Inazia i Sopot serveras östasiatisk mat av god kvalitet. Det finns bland annat mycket annat sushi, nudlar, kyckling och många olika desserter i de mest otroliga uppläggningar. Restaurangen har t.ex. influenser från Japan, Thailand och Vietnam.

Inazia ligger på Powstancow Warszawy 10, vid "The Sheraton Sopot Hotel, Conference Center & Spa", ett fint hotell i vita byggnader med röda tak. I och med att restaurangens lokal är en del av hotellområdet kommer gärna hotellets gäster och äter på Inazia.

Detta är en fin restaurang med mycket rymlig, luftig möblering och asiatiska inslag i inredningen. Matgästerna är välkomna att slå sig ner i röda, mjuka stolar och bli bemötta av professionell och trevlig serveringspersonal. Inazia ligger precis vid vattnet och genom de stora fönsterna kan man njuta av havsutsikten. Därför kan denna restaurang uppfylla förväntningar både smakmässigt och visuellt.