Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Restaurang Toscana

Grunwaldzka 27, 81-754 Sopot, Polen

Beskrivning

Toscana är en känd italiensk restaurang. Den är undangömd i en liten stuga på Grunwaldzka gatan nära den södra parken och är en av de bästa italienska restaurangerna i Sopot. Medan den lokala konkurrensen har ökat och förbättrats under de senare åren ligger Toscana fortfarande före alla andra restauranger när det gäller hög kvalitet på mat och service. Restaurangens polska/italienska kockar är en mästare på pastarätter, medan personalen höjer nya gästers förhoppningar dagligen.

Toscana är mer än en allmän italiensk restaurang. Succén ligger i passionen som kockarna förbereder för varje måltid och deras glädje av framgångsrika möten med nya gäster. Det ger en känsla av att vara utomlands i Italien. Toscana har skapat en plats full av en unik atmosfär med italienska element och toskanska smaker.

Restaurangen Toscana erbjuder en intim interiör och utmärkt kök, och är en fin, liten italiensk provins i mitten av denna fashionabla kuststad. Toscana har en avslappnad atmosfär och på deras meny kan gäster hitta en hel del toskanska och italienska rätter, samt en uppsjö av ingredienser och originella produkter som erbjuder en god doft av örter och kryddor från Medelhavet. Rätterna är unika i sin komposition och är framställda av recept som förvaras i säkerhet hos ägaren och hans familj. Toscanas vänliga personal erbjuder en mycket trevlig kväll för hela familjen, samtidigt som de hjälper gäster genom att rekommendera några av restaurangens specialiteter. Med äkta italiensk mat och fin inredning är detta en av de finare restaurangerna i hela staden. Priserna kan vara lite höga, men det är värt kvaliteten.