Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Sopot Aquapark

Zamkowa Góra 3-5, Sopot, Polen

Beskrivning

Det är alltid trevligt att veta att det finns en rolig vattenpark som finns till hands året om. Till de turister som söker ett perfekt motgift mot en regnig dag i Sopot, kan Sopots Aquapark vara ett bra val. Denna park kommer garanterat att vara en hit för hela familjen. Parken inkluderar alla viktiga ingredienser för en rolig familjeutflykt, med massor av olika attraktioner för både barn och vuxna.

Bland sina olika vattenattraktioner har Sopot Aquapark ett brett urval av olika swimmingpooler. Dessa inkluderar bland annat barnpooler med vattenkanoner, vattensprutande djur, rutschkanor och gejsrar. De har även en 25-meter lång lappool för de som tycker om att simma längder och en utomhuspool som är öppen under sommaren. Parken har också en annan utomhuspool med en vacker belysning och den är öppen året runt.

Till deras utomhuspooler har Sopot Aquapark två vattenrutschkanor. Dessutom finns deras Family slide som är perfekt för familjer, barn och ungdomar samt deras Turbo slide, vilken är blå och har en extremt snabb ränna.

Det finns många möjligheter att njuta av de olika attraktionerna i parken. Detta inkluderar vattenparaplyer, vattengrottor, massagesolstolar och vattenstrålar. Om du vill uppleva en mer unik vattenupplevelse, har parken även den enda Wild River som finns i Polen. Den är 71 cm lång och strömmarna har en hastighet på 600 liter per sekund.

För de besökare som vill ha en mer lugnare upplevelse hos Sopots Aquapark, erbjuder de även 5 hot tubs som alla ger bra behandlingar för både kropp och sinne. Två av dem erbjuder en bubblande massage, det vill säga en luftmassage som ger en ström av bubblor ifrån munstyckena vilket försiktigt masserar hela kroppen. De tre andra använder sig av vatten och luft som pumpas genom högtrycksstrålar till enskilda delar av kroppen. Parken är öppen alla dagar ifrån kl 08.00-22.00. För mer information, besök deras webbsida.